4.7/5 - (107 امتیاز)

معرفی سقف کاذب :

سقف کاذب چیست؟

 در معرفی سقف کاذب به عنوان یک پوشش برای سقف اصلی در نظر گرفته می شود. این پوشش نه تنها زیبایی سقف را دو چندان میکند، بلکه با استفاده از آن میتوان تأسیسات و سیم کشی ها و… را پوشش داد و دغدغه مخفی نگه داشتن آنها را رفع نمود. سقف کاذب در طرح های مختلف به نوعی سقف دوم برای ساختمان محسوب میشود که در پایین سقف اصلی نصب میشود و تمامی عیوب آن را برطرف می سازد.

قبل از هر چیز باید بدانیم چه سقف کاذب برای کجا مناسب است اینها اصولی هستنند که حتما آنهارا رعایت کنیم ، و یا این که باید بدانیم سقف کاذب شیشه ای اصلا برای سقف کاذب مناسب نیست چون در هنگام زلزله خسارتهای جبران ناپذیر به هنراه دارد. سقف های کاذب را به دو بخش 60در 60 و کناف تقسیم بندی میکنیم در ادامه شما را با انواع سقف کاذب و در  ادامه با قیمت های آن شما را آشنا میسازیم. در تصویر زیر اجرای سقف کاذب را با پانل های گوناگون سقف کاذب را مشاهده می فرمایید.

سقف
اجرای انواع سقف کاذب کناف
پانل mr
گچ برگ mr
گچبرگ rg
گچبرگ RG
گچبرگ fr
گچ برگ FR

از متریال هایی که در انواع خانه ها مورد استفاده قرار می گیرد سقف کاذب است . برای مثال سقف کاذب آشپزخانه و یا سقف کاذب مغازه در فاصله ای پایین تر از سقف اصلی ساختمان اجرا می شود و به دلیل قابلیت تنوع دکوراتیو و نورپردازی نمای زیبایی به سقف منزل می دهد . اما نکته ای که در این زمینه لازم است بدانید این است که بکارگیری این سقف تنها برای منازل مسکونی نیست و شما می توانید براحتی آن را در دکوراسیون مغازه ، دفاتر اداری ، فروشگاه ها و سالن های اجتماعات به کار گیرید. همچنین تنوع رنگ و مصالح آن به شما اجازه می دهد که حق انتخاب بسیاری از این بابت داشته باشید.

این سقف به سقف اصلی و دیوارهای اطراف متصل می‌گردد و سازه اصلی بار آن را تحمل می‌کند. سقف کاذب کناف و 60*60 برای عایق نمودن سقف در برابر صدا و حرارت، اجرای نورپردازی‌های دکوراتیو و پوشش سیم‌های و نصب پنل SMD-LED تأسیسات کاربرد دارد. و در اکثر خانه‌ها ساختمانهای اداری و تجاری امروزی می‌توان نمونه‌های مختلف آن را مشاهده کرد.

این سقف ارتفاع اتاق را کاهش می‌دهد، به همین منظور برای جلوگیری از ایجاد فضایی محدود و تنگ آن را لزوماً دیوار به دیوار اجرا نمی‌کنند. امروزه با خلق ایده‌های جدید، ر دکوراسیون داخلی طرح‌های متنوعی برای سقف کاذب ارائه می‌شود که می‌توان با توجه به سلیقه و دکوراسیون مورد نظر آن‌ها را انتخاب نمود.

سقف های کاذب
سقف های کاذب مسکونی

طراحی طرح های مختلف سقف‌ های کاذب از جمله جذاب‌ترین موضوعات در معماری می‌باشد. با استفاده از این نوع سقف‌ها می‌توان تغییری اساسی در دکوراسیون داخلی به وجود آورد. این سقف‌ها با طراحی‌های منحصر بفرد و جذاب دکوراسیون را زیباتر نشان می‌دهند و جلوه ای متفاوت به آن می‌بخشند. از قابلیت‌های ویژه سقف کاذب این است که می‌توان در آن نورپردازی SMD انجام داد و فضایی دکوراتیو و دلنشین به نمایش گذاشت.

گاهی سقف کاذب برای تأکید بر یک نقطه از منزل مانند میز نهارخوری پذیرایی آشپزخانه اجرا می‌شود که این کار ایده ای بسیار جالب و چشمگیر است. این سقف یکنواختی فضا را از بین می‌برد و آن را به مرکز توجه تبدیل می‌کند. از سقف کاذب نه تنها برای پوشش سقف اتاق بلکه برای سقف حمام وآشپزخانه، سرویس بهداشتی نیز استفاده می‌شود.

کاربرد های سقف کاذب در طرح های مختلف

معرفی سقف کاذب شاخه ای از معماری داخلی است که برای پوشش سقف اصلی به کار می رود. اولین کسانی که از سقف کاذب استفاده کرده اند چه قدر از کاربردهای مختلفِ این حرفه آگاهی داشتند، اما سقف کاذب در زمانی کوتاه جای خود را در صنعت ساختمان پیدا کرد.

حضور سقف کاذب در ساختمان برای پوشش و مخفی نگه داشتن عوامل زیر سقف است. و این یکی از ویژگی های این محصول ساختمانی نیز می باشد.

کاربرد سقف کاذب
سقف کاذب

سقف کاذب در مواردی که ذکر می شود ویژگی های خود را نشان میدهد: پوشش تأسیسات زیر سقف اصلی، آکوستیک کردن فضا، ایجاد حجم ها دکوراتیو، هدایت و جلوگیری از اتلاف دما و رطوبت، نورپردازی مناسب با شرایط. برای استفاده در فروشگاه، خانه (آشپزخانه، اتاق خواب، پاسیو، حال پذیرایی، سرویس بهداشتی، حمام، توالت دستشویی) کار و زندگی و… می باشد. پوشاندن مهم ترین کارکرد سقف کاذب است، در کنار پوشش سقف کاذب کارکرد دکوراتیو و نورپردازی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند.

معرفی سقف کاذب
سقف کاذب ابرارسازه

مزایای سقف کاذب :

  • اجرای سریع‌ سقف این نسبت به شیوه‌های سنتی
  • مقرون‌به‌صرفه بودن
  • عایق در برابر برودت و حرارت
  • عایق در برابر آلودگی‌های صوتی
  • قابلیت اجرا در طرح‌ها و سبک‌های متنوع
  • قابلیت جابجایی و نصب آسان
  • مقاوم در برابر رطوبت، آتش سوزی و زلزله
  • تعمیر  آسان آن
  • با این سقف لوله ها و سیم کشی های رد شده در سقف قابل پوشش می باشد
  • بهینه سازی در مصرف انرژی دارد
  • سقف کاذب درست اجرا شود، می تواند مصرف سوخت در ساختمان را به حدالقل برساند

معایب سقف کاذب :

  • سقف کاذب ارتفاع اتاق را کمی کاهش می دهد
  • نیازمند مراقبت می باشد
  • این سقف بعد از چند سال غبار گرفته و رنگ پریده می شود
  • مقاومت و استحکام این سقف مانند سقف اصلی نیست و در برابر حوادث طبیعی امکان تخریب آن وجود دارد
کاربرد سقف کاذب
فروش سقف کاذب

انواع سقف های کاذب و طرح های آن

سقف کاذب کناف :

سقف کاذب کناف سقفی است که روی آن با کاغذ مخصوص پوشیده شده. کناف نام شرکتی است که این محصول را اختراع و این محصول جایگزین خیلی از متریال مثل گچ کاری و رابیتس کاری و یا آجر و دیوار کشی شده . کناف علاوه بر سبکی ، بسیار مقاوم است و سرعت انجام کار را بالا می برد.

سقف کاذب کناف 1
سقف

کناف در سقف و هم در دیوار استفاده می شود، عمده اصلی استفاده از کناف برای نازک کاری، پوشش سطح، جدا کننده به کار می رود. اما با طراحی ظریف و تلفیق هنری جنسهای دیگر به عنوان طرح های دکور نیز میتوان استفاده کرد. و بعد از اتمام کار نیاز به نقاشی دارد.

سقف کاذب کناف 2
سقف کناف

این سقف بخاطر سبکی، انعطاف پذیری بالا و هرینه پایین امروزه در طراحی و معماری داخلی اکثر ساختمان های اداری، تجاری و مسکونی به عنوان پوشش سقف اصلی یکی از پرکاربردترین سقف های کاذب محسوب می شود.

سقف کاذب کناف 4
سقف کناف ابرارسازه

سقف کناف ثابت به دو صورت دکوراتیو و ساده یا یکپارچه قابل پیاده سازی است. سقف کاذب کناف ثابت دارای باکس ساده حاشیه، باکس نور مخفی حاشیه، تونلی، کمانی، قوسی یا گنبدی می باشد که  در محیط هایی مثل سالن های ورزشی، رستوران ها، دکور بندی سقف مغازه ها، لابی هتل ها مکان های فرهنگی و هنری و… باز استفاده می شود.

سقف کاذب کناف 3

این نوع سقف نیز با اتصال به سقف اصلی صورت می گیرد و از پنل های گچی مسطح در این زمینه بهره گرفته می شود.

این سقف توانسته ویژگی های مختلفی را از خود به نمایش بگذارد که از جمله آن ها می توان به وزن سبک و قیمت ارزان آن اشاره کرد.

سقف کاذب کناف 5

از آنجایی که تعمیر و نگهدار ی سقف کناف بسیار آسان می باشد، هیچ نیازی به نگرانی وجود دارد و می توانید برای چند سال نهایت بهره و استفاده را از آن در زمینه های مختلف به خصوص دکوراتیو ببرید.

سقف کاذب کناف 6
سقف کناف ایران

سقف کاذب pvc :

مشبک گونه اند و دارای عایق رطوبتی. مناسب برای سرویس‌های بهداشتی، حمام ها و مکان هایی که رطوبت دارند. از پی وی سی به عنوان دیوار پوش هم استفاده می شود در میان انواع دیوار پوش ها، دیوار پوش پی وی سی و دیوار پوش ام دی اف از همه رایجتر هستند.

PVC پلاستیک سخت (پلی وینیل کلراید) است و از فرآورده نفتی به حساب می آید. به همین دلیل کاملاً ضد آب است و در برابر رطوبت دچار آسیب نمی شود.

لیست قیمت سقف پی وی سی
سقف کاذب
سقف کاذب pvc جدید
سقب کاذب pvc

آسمان مجازی یا تایل سقف آسمان مجازی :

از مدرن ترین انواع سقف کاذب سقف کاذب آسمان مجازی است. با قرار گرفتن تایتل های این سقف می توان طرح های مدرن و شگفت انگیزی را اجرا نمود.

آسمان مجازی 1
آسمان مجازی

سقف کاذب آسمان مجازی از صفحات پلکسی گلاس تشکیل شده است که با یک تکنولوژی خاص به صورت تایل هایی به نام آسمان مجازی تولید شده و برای استفاده در ایجاد طرح های جالب و شگفت انگیزی مورد استفاده قرار می گیرد. این سقف شیوه جدیدی را در نورپردازی را دارد. در کل دارای سه قسمت کلی است.

سازه نورپردازی
سازه سقف کاذب
تایل های آسمان مجازی

کاربرد سقف آسمان مجازی یا کشسان
این نوع سقف هم به عنوان سقف کاذب و هم دیوار پوش استفاده دارد. به این نوع سقف سقف مجازی سه بعدی هم می توان گفت. این سقف حاصل ایده پردازی طراحان ساختمانی است که مخاطبان بسیاری را در حوزه طراحی داخلی و دکوراسیون به خود جلب کرده است.از این محصول می توان در دکوراسیون داخلی و سقف آشپزخانه و پذیرایی و اتاق خواب و سرویس حمام و دستشویی استفاده می شود.

آسمان مجازی 4
آسمان مجازی

برای استفاده از این نوع سقف ها، محدودیت مکانی نداریم و حتی در ادارات هم می توان از آن استفاده کرد. در سالن های همایش هم از این نوع سقف ها استفاده می شود.

سقف کاذب گچی :

گچ از رایج ترین مصالحی است که به عنوان رویه نهایی سقف مورد استفاده قرار می گیرد. در بین سقف های کاذب نیز سقف کاذب گچی از پرکاربردترین انواع سقف کاذب محسوب می گردد. از آنجایی که در حالت عادی گچ در برابر رطوبت مقاوم نمی باشد از این رو بهتر است که از سقف کاذب گچی در محیط های غیر مرطوب استفاده شود.

سقف کاذب گچی 4
سقف گچی

سقف کاذب گچی 2

انواع سقف کاذب گچی

انواع سقف کاذب گچی را می توان به سه دسته سقف کاذب تایل گچی ، کناف و سقف کاذب رابیتس تقسیم بندی نمود.

سقف کاذب گچی 4
سقف کاذب گچی

سقف کاذب تایل گچی

سقف کاذب تایل گچی نوعی سقف کاذب پیش ساخته می باشد که تایل های آن در ابعاد ۶۰×۶۰ ساخته می شوند. این نوع سقف کاذب عموما در اماکن اداری و تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. تایل های گچی با روکش PVC و به صورت ضد آب و ضد رطوبت نیز در بازار عرضه می گردند. از انواع دیگر آن می توان به تایل های گچی آکوستیک اشاره نمود. این تایل ها حفره هایی درون خود دارند و باعث جلوگیری از پخش صدا می شوند.

سقف کاذب آکوستیک :

تایل آکوستیک چیست؟

این نوع سقف کاذب در حقیقت یک عایق صوتی است که متریال مختلفی نظیر تایل های چوبی و گچی، پارچه، پشم شیشه، ورق های آلومینیوم و… در ساخت آن به کار برده می شوند. سقف آکوستیک یک عایق خوب و مناسب برای جلوگیری از سر و صدا است. از این نوع سقف بیشتر در سینماها و تئاترها و … استفاده می‌کنند. تا مانع ورود آلودگی‌های صوتی شوند. پوشش سقف کاذب آکوستیک بسیار زیبا می‌باشد و نمای خانه شما را دارای زیبایی دوچندانی می‌کند. به عبارتی این سقف، یک سقف ثانویه می‌باشد. زیرا در پایین سقف اصلی نصب می‌شود و عیب‌های سقف ما را برطرف می‌نماید.

سقف کاذب آکوستیک 2

این سقف به دیواره های اطراف سقف و خود سقف متصل می‌شود و سازه ی اصلی ساختمان، بار آن را تحمل می‌کند. باید بدانید که سقف کاذب آکوستیک، ارتفاع سقف اتاق شما را کم می‌کند ولی در عین حال با خلق ایده های جدید طرح ها و مدل های متنوعی برای ین سقف طراحی شده است که می‌توانید با توجه به سلیقه‌ی خود و دکوراسیون فضای مدنظرتان آن را انتخاب نمایید.

انواع سقف کاذب آکوستیک

در حال حاضر تایل های آکوستیکی که در بازار وجود دارد دو نوع است که سازه پنهان و سازه آشکار نام دارند. در نوعی که سازه پنهان باشد نصب از پایین صورت می گیرد و در نوع دوم که سازه آشکار است برعکس، نصب از بالا صورت خواهد گرفت.

سقف کاذب آکوستیک 4
آکوستیک سقف

انواع سقف کاذب آکوستیک به لحاظ شیوه ی نصب آن ها

در این تقسیم بندی تایل های آکوستیک در سه دسته قرار می گیرند.

دسته اول تایل های آکوستیک بر روی سقف نصب می شوند. در مورد دسته دوم، نحوه قرار گیری آن ها با کمک شبکه فلزی است و دسته سوم که روی دیوار ها نصب می شوند و آن ها را آکوستیک می کنند.

سقف کاذب آکوستیک 6

سقف کاذب معرق cnc :

نام دیگر این سقف cnc به معنی ماشین یا همان دستگاه کنترل عددی می باشد. این سقف به وسیله دستگاه هایی با دقت و ظرافت بسیار بالا طراحی و برش داده می‌شود. یعنی طرح ‌های مورد نظر شما بر روی ورق های pvc و ورق های mdf برش داده شده و نقش و نگار هایی دلنشین به وجود می‌آید. پس از برش این ورق ها سقف معرق ساخته می‌شود. این سقف ها به صورت تایل های ۶۰ در ۶۰ بوده و در کنار یکدیگر نصب می شود. زیبایی سقف کاذب معرق cnc زمانی مشخص می ‌گردد که این تایل ها در کنار یکدیگر قرار بگیرند و طرح مورد نظر شما نمایش داده شود.

سقف کاذب معرق 2
سقف معرق کاذب

جنس ‌تایل سقف معرق cnc

معمولاً جنس رویه تایل مورد استفاده در این محصول از پی وی سی که با انواع مواد پلاستیکی فشرده شده ترکیب می شوند، می باشد. روکش پشتی آن ها نیز از جنس طلقی لکسی ساده می باشد. طلق پشت سقف pvc به گونه ای طراحی می شود تا بتواند نور را به صورت غیر مستقیم برای نور روشنایی محیط به چشم بیننده برساند. به عنوان مثال در سالن‌ های پذیرایی که نیاز به نور بیشتری است از این طلق ها در پشت سقف استفاده نمی گردد و تایل معرق با رنگ سفید و خام اجرا می شود.

سقف کاذب معرق
سقف معرق

به طور کلی سقف‌ کاذب معرق یک نوع پوشش از جنس پی وی سی می‌باشد که اکثرا آن را در قالب های ۶۰ در ۶۰ می‌توان پیدا و خریداری کرد. نام گذاری این سقف کاذب به دلیل استفاده از دستگاه CNC می‌باشد که استفاده از این دستگاه باعث شده تا طرح‌های بسیار پیچیده و زیبایی در سقف کاذب به کارگیری بشود. سقف کاذب معرق را می‌توان در طراحی دکوراسیون خانه‌ها و اماکن اداری مشاهده کرد، زیبایی این سقف کاذب باعث شده تا افراد زیادی با استفاده از این سقف از رضایت کامل بهره مند شوند.

سقف کاذب معرق 4
سقف اسلیمی

سقف کاذب کشسان :

سقف کشسان را می توان یکی از مدرن ترین انواع سقف کاذب دانست. این سقف کاذب از پارچه ای از جنس PVC ساخته می شود که دارای قابلیت کشسانی است. به این معنی که می توان با گرمادهی به پارچه، آن را به اندازه مورد نظر کش آورد و سپس روی پروفیل های ویژه ای نصب کرد. از پارچه کشسان می توان به عنوان دیوارپوش نیز استفاده کرد که به آن دیوار کشسان گفته می شود. سقف کشسان و دیوار کشسان دارای قابلیت نورپردازی هستند که این قابلیت از عناصر مهم زیباسازی دکوراسیون به حساب می آید. این محصول را می توان آنها را در هر اندازه و قالبی که لازم است با گرمادهی مناسب کش دهیم و آن را در پروفیل های مخصوص اجرا کرد.

سقف کاذب کشسان
کشسان

کاربرد سقف کاذب کشسان :

این محصول دارای تنوع و گوناگونی بسیاری می باشند و خدمات بسیاری را برای شما فراهم میکنند. از جمله پرفروش ترین و محبوب ترین نمونه ها میتوان به : سقف کشسان مات، ساتن، لاکر، ترنسپرنت، برلیانت، باریسول، سه بعدی و فیبر نوری اشاره کرد .

سقف کاذب کشسان 8
سقف کشسان

هر کدام از این نمونه ها دارای مزایا و ویژگی های مخصوص به خود هستند که هر کدام را بایستی با توجه به محیط مورد نظر خود انتخاب و طرح ریزی کرد. در اینجا به برخی از مزایا و ویژگی های آن می پردازیم. دیوار و سقف کشسان قابل سفارش طرح های پیشنهادی شما می باشند و برای نصب آن نیز زمان کمتری نسبت به سایر سقف های کاذب صرف خواهد شد.

سقف کاذب کشسان 6
انواع سقف کشسان

جنس سقف کشسان

همان طور که گفته شد جنس سقف کاذب کشسان از پی وی سی می‌باشد، اما باید توجه داشته باشید که استفاده از پی وی سی برای تمام تشکیلات سقف کاذب امکان پذیر نمی‌باشد و در آن از تشکیلات دیگری استفاده شده است. سقف کاذب کشسان از پارچه ای ساخته شده است، که این پارچه از ۹۰% پی وی سی، ۵% پلاستی سایز و ۵۵ افزودنی‌های مجاز ساخته شده است. استفاده از پلاستی سایز باعث شده تا این سقف کاذب از قابلیت کشسان بودن برخوردار شود.

سقف کاذب کشسان 2
اجرای کشسان

بهتر است بدانید که جنس پارچه این سقف کشسان باعث می‌شود تا باکتری‌ها و قارچ‌های موجود در سقف از بین بروند که همین امر یکی از مزایای این سقف کاذب محسوب می‌شود. برای اجرای سقف های کاذب باید از زیرسازی های سقف کاذب با کیفیت خوب استفاده شود که در حال حاظر با کیفیت ترین سقف های کاذب،  در بازار سقف کاذب GST می باشد.  اگر بخواهیم در مورد زیرسازی سقف کاذب صحبت کنیم زیرسازی سقف کاذب از 4 تکه سازه یا سپری سقف کاذب تشکیل شدهاست. که عبارتند از سازه 360/120/60/ L24 که رنگ آن سفید استاتیک است و در سقف کاذب 60*60 کاربرد دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *